We brengen Afrika bij je thuis

Ontsnap even aan de realiteit en ga live mee op safari!

Samen met onze partner &Beyond kun je nu tweemaal per dag op een spannende gamedrive.  Ervaar de sensatie van het spotten van nijlpaarden, leeuwen, olifanten en meer live vanaf je huiskamer. Reizen in Afrika is nog echt avontuur.

Als je een safaritocht hebt gemaakt, weet je hoe onvergetelijk het is om in een open jeep heen en weer geschud te worden, terwijl je geniet van de majesteit van ongetemde landschappen en op zoek gaat naar een aantal van hun wilde bewoners. De gamedrives die ik met &Beyond in Tanzania heb gemaakt zal ik nooit vergeten.  Een unieke ervaring die tegelijkertijd opwindend en meditatief is. Omdat deze ervaring, in deze bijzondere tijd, misschien ver weg lijkt kun je nu samen met andBeyond live mee op gamedrive. Onder leiding van een deskundige gids ervaar je de sensatie van het spotten van wilde dieren gewoon vanaf je bank!

Tweemaal daags op safari!

Tweemaal per dag (zonsopgang en zonsondergang) verzorgen ze, in samenwerking met Wild Broadcasting-experts van Wildlife Broadcasting, live gamedrives. Elke rit van drie uur schakelt tussen live feeds van andBeyond Ngala Private Game Reserve, dat niet-omheinde grenzen deelt met het beroemde Kruger National Park, en het nabijgelegen Djuma Private Game Reserve in het natuurgebied Sabi Sand. De deskundige gidsen geven je live commentaar. Je kan de gidsen zelfs in realtime vragen stellen via YouTube of Twitter. Ook voor de kinderen is dit een fantastische ervaring. De eerste 45 minuten van elke rit zullen gericht zijn op vragen van kinderen.

Een aantal van de mogelijke bewoners die je zou kunnen tegenkomen zijn olifanten, giraffen, luipaarden, wilde honden en de Birmingham Lion Pride – de familie heeft momenteel twee witte leeuwenwelpen!

Wanneer?

Ga dagelijks mee op gamedrive via YouTube en Facebook:

06:00am – 09:00am  (afhankelijk van zonsopgang)
15:30pm – 18:30pm (afhankelijk van zonsondergang)

Stel je vragen aan de gidsen via YouTube of via #wildearth op Twitter.

Posted in